Donnerstag, 10. Januar 2013

GURABIJA

  • 1margarin 250gr
  • 1filxhan sheqer puhur
  • 1filxhan niseshte
  • 1qokollat per gatim
  • 1portokall
  • 1 pluhur per fryrje
  • 1vanilli sheqer
  • miell
Margarinen e zbut ne temperatur te dhomes e qesim ne nje ene te felle ja shtojm sheqerin e rrahim me mixer pastaj ja shtojm niseshten pak miell pluhrin vanilin qokollaten e grrym ne rende dhe ja shtojm kti brumi po ashtu edhe levoren e portokallit e ngjeshim me dor shtojm miell sipas nevojes dhe brumin e fituar e lem te qendroj gjysem ore, pastaj i ndajm ne toptha dhe vendosim ne leter per pjekje dhe i pjekim ne temeperatur jo te lart shum pas pjekjes i sperkatim me lengun e portokallit .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen